Разцепвай с Яхта!

Варна

Описание на събитието:

Здравейте приятели, както винаги сме подготвили изключително интересно предложение за вас. Лято, море, вълни, добри приятели и студена бира! Това не е реклама на "Спасители на плажа" а напълно осъществим сценарии за вашата почивка. С нашето предложение ще може да се насладите на предизвикателствата, които предлага морето и като един истински морски вълк,  да отплавате към някой девствен плаж или пък  дискотека :) това си зависи изцяло от вас! Ние ви даваме възможност да наемете ветроходна яхта барабар с капитана, в която вие и четирима ваши приятели  да се забавлявате 3 дни, потопени във вълнуващия нощен живот на нашето Черноморие, или просто да си починете от всичко и всички на някой безлюден залив! 

 

Цената  за наем на цялата яхта + капитан, за 3 дни е 900лв!

 

Яхтата е капацитет за спане: 5 души.

 

Програма

Това предложение в предлага изключителната възможност вие да решавате къде ще ходите! Може да се отправите към горещите плажове на нашето черноморие, където да се радвате на слънце пясък и приятна компания, без да се притеснявате къде да си сложите чадъра! След това спокойно може да се насочите към кея на някоя дискотека, където да се чувствате като истински милионер. Може да си вземете и стопаджии ;)

В пакета не са включени:

  • Пристанищни такси. (таксите варират в зависимост от пристанището. За пример, на Св. Кнстантин и Елена таксата е 50лв.)

 

  • Храна.

 

  • Напитки.

Водач:

Промоция на деня:

Известия по e-mail:

Връзка с нас

  • Телефон: +359 (0)700 31 021
  • E-mail: office@rocktravel.bg
  • Адрес: кв.Лозенец, ул.Богатица №23 (срещу Bike center), София, България
Ако искате да станете наши партньори, кликнете тук

Карта на сайта