Руини от вечността! Част 2-ра

Продължението на фото рубриката ни!

Руини от вечността! Част 1ва

There were sweet dreams in the night
Of Time long past

Дестинация Италия - Cinque Terre

В тази рубрика, ще ви запознаваме с различни туристически дестинации. Надяваме се, тя да бъде полезна за вас, моля споделяйте и оставяйте коментари!

15 приказни места, които си заслужава да посетите!

Приказките не са само във фантазиите ни!

Дестинация Италия - Неапол

В тази рубрика, ще ви запознаваме с различни туристически дестинации. Надяваме се, тя да бъде полезна за вас, моля споделяйте и оставяйте коментари!

Идеи за лято 2016

От вълните на Шри Ланка до залезите на Сан Себастиан, няма нужда да търсите повече, лятото идва, а идеите са тук!

Комино – приказният остров

Здравейте, отново, скъпи приятели! Тази седмица ще отведем, съзнанието ви до един вълшебен остров, където слънцето среща мечтите! Днешната история ще бъде посветена на тези от вас, които обичат не просто да разгледат забележителностите на дадено място, а да го „преживеят“! Именно затова насочваме вниманието ви, към този приказе оазис, място, спомените за което, ще връщат усмивката ви и в най-мрачния ден!

Малта – диамантът в короната на Европа

Скъпи приятели, за тези от вас, които все още не се осмеляват да посетят Африка, поради куп лични или пък не дотам лични причини, то тогава най-близката ви алтернатива е само на около час и половина път със самолет – Малта.

30 невероятни туристически пътеки! Част: 5-та

Последната част, от нашата световна разходка.

30 невероятни туристически пътеки! Част: 4-та

Продължаваме нашето епично пътешествие!

Broken Balkanz festival Game of Share

Най-дълго провеждания музикален фестивал на открито в България, първият drum’n’bass такъв в региона – от 1999 насам.

30 невероятни туристически пътеки! Част: 3-та

Продължаваме нашето епично пътешествие, по най-интересните туристически пътеки на планетата.

30 невероятни туристически пътеки! Част: 2-ра

В първата част ви запознахме с 5 страхотни пътеки в Америка и Европа, сега ще се отправим към Азия и Австралия.

30 невероятни туристически пътеки! Част: 1-ва

Планинарите се изправят срещу най-суровите и недостъпни места на планетата, само и само да видят света както никой друг. Независимо дали ще прекосяват каньони, изкачват върхове или пресичат реки, планинарите няма да се спрат пред нищо, за да достигнат до желаната дестинация.
В тази статия ще ви запознаем с 30 невероятни туристически пътеки, които биха ентусиазирали и най-опитния ветеран.

15 Неща, които само един чуждестранец ще разбере!

Има едно чувство, което е толкова интензивно, че сякаш изкривява самата реалност. Чувство, което размива границата между бягството и приключението, чувство което те подтиква към действие. Това чувство се нарича „Wanderlust“и може да доведе до най-проникновената промяна в живота ви. В тази статия ще посочим 15 неща, които само хората опознали това чувство ще разберат. Вие познавате ли усещането?

12 ползи от приключенията, за който не подозирате!


Хората често си намират причина да отложат приключенията, за „по-подходящ“ момент. Ние сме тук за да ви провокираме, да не ги отлагате, ето и няколко причини за това. Макар всички да сме съгласни, че тези преживявания ни осигуряват така желаната тръпка, те имат и скрита страна. В тази статия ще ви изтъкнем 12 неподозирани ползи от приключенията.

15 причини, които правят запалените туристити по-успешни в живота.

Успехът различен за всеки от нас и всички се стремим към него. Независимо дали сте предприемач, продавач или домакиня, вие желаете да бъдете успешни. И тук възниква въпросът; Какво трябва да правим, за да постигнем успех? Има много написани книги и мнения, за това какво трябва да правим за да постигнем успех. За това смятам, че ще ни простите ако не говорим за всеобщо известните неща, като преодоляването на страховете, изграждането на самочувствие и всички тези важни детайли, с които всички сме наясно. Тъй като ние се занимаваме с туризъм, решихме да разгледаме въпроса, от нашата гледна точка. За това сме ви подготвили един списък с 15 качества при туристите притежават и които ще има помогнат да бъдат по-успешни.

Как да предвидим мократа лавина!

С напредването на пролетта, много от нас се обръщат към по-стръмните и технични линии високо в планината. Слоевете сняг, които са се формирали през зимата, са започнали да се спластяват по-добре. Това ни позволява да предвиждаме опасностите по-лесно. Пролетта, това е сезонът на ски трекинга! Но с покачването на температурите, мокрите лавини стават по-често и в тази статия ще ви занимаваме точно с тях.

По следите на Халеевата комета

Здравейте, приятели, сигурно се чудите защо пишем за Халеевата комета, е имаме си причина. На днешния ден (30 март), но 240г. пр.н.е. е описано първото наблюдение на този приказен гост.

Как да стъпчем жаравата или ще е то нестинарство!

Пренасяме се стотици, стотици години назад във времето, за да ви разкажем за един от най-интересните обичаи, който и до днес живее по българските земи.

Отиди на страница:
страница:  1 от 4

Промоция на деня:

Известия по e-mail:

Връзка с нас

  • Телефон: +359 (0)700 31 021
  • E-mail: office@rocktravel.bg
  • Адрес: кв.Лозенец, ул.Богатица №23 (срещу Bike center), София, България
Ако искате да станете наши партньори, кликнете тук

Карта на сайта